En kælder bliver venlig

At omdanne en komplet kælder til varme og klart definerede opholdsrum er den udfordring, som designeren har tackle, ved at tage ansvaret for dette projekt! Efter at have designet højderne og de integrerede møbler i stuen, udnyttede hun lofterne - ofte glemt i design - for at skabe subtile opdelinger. Tilsætningen af ​​fyrbjælker i rekreationsområdet med en påmindelse om træet på krydsfinervæggen i trappen destillerer en smule varme i modsætning til betongulvet. Den hvide kommer til at belyse helheden.

Designeren har udnyttet kolonnen ved at tilføje en bardisk, der ud over at dele pladsen er nyttig, når børn vil spise foran tv'et.

Lysets glatthed i en bondegårdstrand i showet står imod det lidt mere industrielle udseende på spillerummet med sort farve.

Hvis hvid er et logisk valg at belyse et rum, er denne farve ikke den varmeste. Designeren har derfor været afhængig af hvidmalet paneler, som ud over at tilføje tekstur til væggene giver stil lounge og læseområde.

De integrerede fyrretøjsmøbler, skibsplader, de blå lænestole, messing sideborde, det store mønster i tæppe ... alle disse elementer bidrager til den hyggelige atmosfære i afslapningsområdet.

Let tilgængelig finder barens væsentlige ting (køleskab, klargøringsplan, hylde til briller, lukket opbevaring) husly i en udsparing af væggen ved foden af ​​trappen. Vi skubber låvedørene til siderne, og baren er åben!

Væggene i spillerummet var dækket med krydsfinerpaneler, et materiale, der er meget stærkere end gips til at håndtere hockeypucks. Bjergmønstrene er malet i sort, ligesom lofterne, der skjuler ventilering og VVS, en original finish.


Efterlad Din Kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here