Transformation: elegant og rustikt køkken

Med sine lofter og vægge lavet af trælister syntes dette hus meget mørkt. Det er denne blændende mangel på lysstyrke, der delvist styrede målet med renoveringen. Andre forespørgsler fra ejerne var at åbne køkkenet, tilføje mere bordplads og maksimere lagerpladsen. En omarbejdning af pladserne og en opdatering af materialerne, der fik lov til at forny stedet, mens det bevares sin rustikke stil.

efter

  1. At flytte køkkenet til siden af ​​vinduet, hvor spisestuen plejede at være, hvilket øjeblikkeligt giver det en åbning på ydersiden og på de andre værelser.
  2. Lyslys leveret af hvidt, som er valgt til at male træets lofter såvel som til køkkenkomponenter.
  3. Optimeret organisation takket være en pudset væg af praktiske skabe og tilføjelse af en ø med integreret opbevaring.

Skifereffektgulvfliser markerer grænsen mellem køkkenet og spisepladsen, der er flyttet tættere på stuen på det originale parketgulv. Loftet ved at bygge bro over hvidt træ gør rummet endnu lysere.

De udsatte bjælker og væggen i trælister, der er bevaret, skabe i skakestil, undertiden hvidt, undertiden imiteret træ, 12 "x 24" porcelænsgulv, skiver skifer med oxiderede reflektioner ... Disse elementer stemmer overens alt sammen for at skabe en hyggelig sommerhus-atmosfære.

før


Efterlad Din Kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here