Motiverende motionscenterhjørne i kælderen

Udvikle et gymnastiks hjørne samboer med stuen ud over at integrere et poolbord: dette var ejerne's ønsker! Endnu enklere ønskede de en plads til at mødes med venner. Ved at angribe finishen på deres kælder ved hjælp af en designer valgte de en vinylgulvimitation beton på den ene side og valnødstræ på den anden. Områderne med gymnastiksal-billardbjælker fremhæves af en intens blå accent og valnødspaneler på væggen og loftet, hvor sidstnævnte er ispedd glansede sorte strækloftfliser.

Træningsudstyret blev placeret nær et hjørne af væggen for at give plads til at spille billard uden at stødte. På en af ​​væggene afspejles valnødspaneler på de blanke sektioner af loftet.


Efterlad Din Kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here