Før og efter: madlavning alt sammen i hvidt

Fra det gammeldags køkken med okervægge og karamelfarvede skabe er der intet tilbage. Rummet blev renoveret fra top til bund og har fået en ny skala, ikke kun fordi det blev åbnet i spisestuen ved fjernelse af muren, der delte de to værelser, men også takket være valget af hvidt, der kombinerer en tidløst look, forstørrelse og naturlig lysstyrke. Hvilken garanti for, at dette rum krydser vejret med skønhed! Funktionaliteten er blevet forbedret af en række skuffer og opbevaring, inklusive øen, på anmodning af ejeren, der laver mad meget.

efter

  1. Direkte kommunikation mellem køkkenet og spisestuen, der tidligere var i et gammelt rum adskilt fra det næste rum med en mur, nu revet.
  2. Opbevaring i masser takket være oprettelsen af ​​to enheder af vægskabe: den ene side køkken med apparater og pantry forsænket, den anden side spiseplads med integrerede vinduer.
  3. Quebec- frimærke kære for ejerne takket være varer, der er købt fra lokale virksomheder, såsom den rustfri stålvask, det faste valnød- og stålbord og den polstrede bænk af en polstring herfra.

Da ejerne ejer en hund, var valget af laminatgulv i hele huset nødvendigt for at undgå klamærker. Ved at kopiere træets udseende bringer dette gulv en velkommen hetebølge ind i dette helt hvide rum.

Opbevaring er en prioritet, designeren har lagt overalt, også under spisestuen. Smart idé: den strålende opvarmning i loftet kompenserer for den manglende plads på gulvet til at lægge elektrisk baseboard.

før


Efterlad Din Kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here