Før og efter: køkken med et minimalistisk look

I anledning af en større renovering af huset har ejerne benyttet lejligheden til at omformulere deres køkkenfront i små proportioner. Ved at renovere det oprindelige layout, fjerne skillevægge, installere en lysdistriberende terrassedør, opdatere materialer og møbler og fokusere på et sæt af tre nuancer af hvidt, sort og hvidt. træ, har beboerne formået at skabe et funktionelt rum med minimalistisk grafik, hvor de nu kan lave mad, modtage og slappe af på deres lethed.

efter

  1. Afskaffelse af skillevægge for at åbne køkkenet til spisestuen og stuen, hvilket skaber et hyggelig værelse med en samlende ø.
  2. Omdesignet layout for at slippe så meget naturligt lys som muligt med blandt andet tilføjelse af en dobbelt terrassedør i køkkenet.
  3. Omgivende minimalisme takket være et ægteskab med mere aktuelle materialer: kirsebær på jorden, kvarts på tællerne og melamin i tre toner til skabe og øen (hvid, sort og imiteret aske).

Sort indsættes i små doser i køkkenet uden at mørke det, som på skranken, på modulet, der skjuler hætten og omkring øen, der kan integreres i køkkenet ved at fjerne væggen ved siden af spisestuen.

Valget af et og samme materiale til gulvbelægningen (bjørk) giver visuel kontinuitet i det åbne område. De varme træfarver fra det moderne århundredes moderne bord og buffet kombineret med de vegetabilske mønstre af gardinerne styrker dette uklare rum.

før


Efterlad Din Kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here